Poolparty…. med ToysRus…

27.07.2014 af: walkinrunout Kategori: I wish, Samarbejde

Det helt fantastiske sommervejr vi har i år, har seriøst fået mig til at overveje om man skal investere i en pool til haven – bare en mobil slags, som kan tages ned og gemmes væk, når det bliver vinter (hvilket også er en hel del billigere end en fast-anlagt).

Den her kunne jeg sagtens leve med…..

Stor nok til at vi alle kan være deri og blive godt kølet ned 🙂

Ovenstående er af mærket INTEX og kan købes ved ToysRus – den har metalstel og virker både holdbar og robust. Der medfølger filterpumpe, poolunderlag, poolbetræk og stige, så man mangler næsten bare vand… så er man good to go.

At jeg så også godt kunne tænke mig én af disse… er en helt anden sag.

Så skulle jeg ligge med en bog og det ene ben i vandet… og ingen fare for at drive væk. At jeg nok ikke ville undgå at blive overpjasket med vand er en anden sag… for drengene vil med garanti ikke være helt med på min plan – de ville have vild vandkamp og lave bombere i vandet, det er jeg sikker på – ha ha.

Hvis ikke man har den største have (eller tegnebog) er der også mulighed for at købe mindre pools. ToysRus har et stort udvalg – helt fra de bittesmå, hvor der nærmest kun kan sidde en enkelt baby i og til den store udgave, som jeg ønsker mig.

Hvordan klarer I jer i varmen? tager til stranden eller gemmer jer indendøre, med aircondition og computer?

Sidstnævnte er faktisk lidt en realitet hos os lige pt…. der er nemlig køligst i kælderen og yngstesønnen, der lige har haft fødselsdag, og fået en masse sjove spil til playstation, bruger tiden her.

 Kram og fortsat god og varm sommer!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.