Måske bliver man stærkere, hurtigere eller bare flottere…

06.08.2014 af: walkinrunout Kategori: exercise, I wish

Det er vist ikke overraskende for nogen, at Nike gør det godt udi sportsgear… Det er et kæmpe brand og deres sortiment er jo for vildt.

Personligt gider jeg ikke have det samme som alle andre render rundt i, men nogle gange er man bare nød til at gå på kompromis…. og jeg har en stærk formodning om, at det kommer jeg til nu…

Jeg har set de fedeste tights fra Nike… virkelig… og selvom jeg ikke lige mangler træningstights, er jeg bare nødt til at eje disse…

Jamen se dem lige…

De hedder Pulso Forte (og billedet er taget fra Nikeblog.com)

Toppen er også flot, men der har jeg jo mine andre Nike-favoritter, som bare fungerer perfekt til min træning.

Billederne er faktisk et helt kapitel for sig selv… virkelig fine synes jeg… se bare…

 Foco Bonito hedder denne serie (også fra Nikeblog.com)

Og der er faktisk én serie mere….

Hvad synes I om dem? Tror I på… at jeg vil kunne løfte mere med de tights på? ha ha

Jeg har ikke set dem i hverken butikker eller webshops endnu, men jeg hplder lige øje.

 

Kram og god onsdag!

10 thoughts on “Måske bliver man stærkere, hurtigere eller bare flottere…

 1. haha, jeg er helt sikker på at du kan løfte mere hvis du føler dig smålækker mens du gør det 🙂
  Selv er jeg ret besat af Stella McCartneys træningstøj, men rygtet sig det er småt i størrelsen. Jeg har dog besluttet at jeg bliver nødt til at forkæle mig selv med lidt fra hende når jeg når en af de lidt større milepæle…

  • ha ha…
   Stella McCartneys træningstøj er vildt lækkert og jeg ved ikke om jeg synes det er småt, men jeg har haft købt et par tights og en top derfra… og det måtte jeg sende retur – for det var helt gennemsigtigt (måske er det meningen… ha ha.. men det var lige lidt over min grænse)
   Men det er helt vildt flot… og spændende design – og hun var vel egentlig også forgangsmand med hensyn til grafik, mønster og farver på trøningstøj.
   Håber du finder dig noget lækkert 🙂

 2. Jeg synes tit jeg hører, når man skal fx løbe kan man bare tage en gammel t-shirt på.

  Men det er bare ikke det samme som et lækkert sæt træningstøj. Det er ligesom til et vigtigt møde på jobbet møder man jo heller ikke op i nogle slidte bukser, men gør lige lidt ekstra ud af sig selv så selvtilliden stiger. Det er det samme med træningtøj, så ja jeg tror man bliver lidt stærkere, lidt hurtigere og bare så meget flottere hvis man har tøj på som Nikes…

  /Annette

  • Det tror jeg faktisk du har ret i… det vigtigste for præstationen er at man føler sig godt tilpas 🙂
   – så lad os da bare købe masser af skønt træningstøj… ha ha

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.