Tern, tern, tern…

11.08.2014 af: walkinrunout Kategori: I wish , , , ,

De er alle vegne lige nu… og jeg drages virkelig mod dem ha ha Der er noget virkeligt afslappet coolness over dem og så er de jo vildt behagelige… det er de ternede skjorter jeg tænker på.

Se bare her…

Jeg har fundet et lille udvalg her, som jeg godt kunne tænke mig at have bare én af… aller helst skal det være den fra IRO, men den er desværre ret dyr… lige under et par tusinde… arrgh – det er altså lidt meget for en skjorte.

Gat Rimon skjorten står til 850 kr. og det er mere realistisk for mig…, men er den ikke også bare flot?

Jeg har ikke prøvet nogle af dem endnu og aner ikke hvordan modellerne er, og det er nok det der kommer til at have betydning for, hvilken én jeg vælger… men én af dem skal jeg altså have her i efteråret.

Er I til tern?

Kram og rigtig god start på ugen…

8 thoughts on “Tern, tern, tern…

    • Jeg har intet… slet intet med tern… så jeg er næsten nødt til at købe noget ikk? ha ha…
      Smart, at du har gemt det…

  1. & other stories har også en fin ternet skjorte, endda i silke (kan desværre ikke lige finde skjorten på nettet, men den findes også som kjole)

    /Annette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.