Magasin.dk

12.08.2014 af: walkinrunout Kategori: I wish, Samarbejde

Jeg ved, at I alle kender til Magasin og at mange af jer helt sikkert også ved at man kan handle i Magasin, selvom man ikke lige er så heldig at bo i nærheden af ét af de skønne stormagasiner.

Jeg bor selv et godt stykke fra stormagasiner … ja, faktisk et godt stykke fra storbyer i det hele taget ha ha – så netshopping er vigtigt for mig.

Heldigvis er der kommet rigtig mange webshops til de sidste mange år og jeg ved godt, at det kan være hårdt for de små butikker, men man ser jo, at mange har taget konsekvensen af det og har udvidet deres fysike butik med en webshop. Hvorvidt det er fantastisk for butikkerne ved jeg ikke, men jeg er meget glad for det.

Jeg er faktisk især glad for at man de sidste år har kunnet handle hos Magasin online – og jeg har benyttet mig af det rigtig mange gange. De har et kæmpe udvalg (alt er dog ikke i webshoppen), god service med mulighed for returnering og så er ekspeditionen hurtig.

Lige nu drømmer jeg om at klikke på køb…. og så ret hurtigt efter modtage disse to By Malene Birger skønheder…

Og de er endda på tilbud lige nu… hvilket er godt… det er jo næsten ikke til at vælge hvilket ét man skulle købe.

Hvis I er interesseret kan de findes her.

 

Kram og god netshopping!

Udarbejdet i samarbejde med Magasin

 

2 thoughts on “Magasin.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.