Starfashion favoritter…

16.08.2014 af: walkinrunout Kategori: I wish, Samarbejde , , ,

Starfashion forhandler bl.a. 2nd Day, Munthe og Tusnelda Block – alle tre, er brands, som jeg synes laver rigtig lækre ting. Tusnelda Blocks styles er sofistikerede og elegante i den helt rigtige kombination og lige nu er der vægt på farverne sort, hvid og pink – yeahh – se udvalget her.

2nd Days t-shirts er vidunderlige – bløde og tynde og så kan jeg godt lide, at de laver både basis og med tekst.

Jeg har efter hånden rigtig mange t-shirts med det man kalder statements… (men der bliver jo også ved med at komme nye fede til, som man er nødt til at forholde sig til hmmm). Jeg har derfor overvejet om jeg skulle springe ud i noget med print også, ligesom for at berettige flere t-shirts ha ha og der er altså bare ét eller andet ved denne Gradient med blå og grønne farver… den minder lidt om påfuglefjer i farven og placeringen på skuldrene synes jeg giver en virkelig flot effekt.

Men hvis jeg skulle have den, er jeg næsten nødt til også at have de lækre ruskindsbukser fra Munthe, den flotte blazer fra Karen by Simonsen og de fede støvler fra Amust, ikk’? ha ha

Alle delene har jeg fundet på www.starfashion.dk… og der er mere hvor det kom fra….

Eksempelvis kunne jeg også rigtig godt tænke mig en af de her flotte kjoler fra Munthe…

Kender I webshoppen i forvejen? Der er fri fragt og leveringstiden er på 1-2 dage – og som en ekstra feature kan man se alle styles både forfra og bagfra blot ved at holde musen over… det er da smart…

 

Kram og rigtig god weekend piger!

 

Udarbejdet i samarbejde med Starfashion

2 thoughts on “Starfashion favoritter…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.