Eshoes…

19.08.2014 af: walkinrunout Kategori: I wish, Samarbejde

Jeg har tidligere skrevet om Eshoes… bl.a. her og det er ingen hemmelighed, at jeg tit lige kigger forbi på den side..

De har mange forskellige mærker og mange forskellige typer af sko og så er de hurtige til at levere, fragten er gratis og de bytter gerne. Hvis du ikke allerede kender webshoppen kan du se udvalget fra Eshoes her.

Lige nu er jeg på jagt efter sneakers, trainers, tennissko, træningssko… i ved – de yderst behagelige sko med snørebånd og blød fjedrende sål. Faktisk mangler jeg både et par til at træne i og et par til arbejde/fritid så jeg har kigget efter denne type på eshoes.dk og faldt med det samme for de nye fede NB sneakers i lyse grå og champagnefarvet… hmm – måske lidt upraktisk og måske ikke lige min farve, men de kloge siger jo noget om at skubbe sig selv lidt ud af sin comfort-zone engang imellem… og det kan da godt være på sko-fronten ikke?

Om jeg prøver at investere i et par eller om jeg lader fornuften råde – og køber nogle mørke og mere neutrale (safe, safe) – ved jeg ikke endnu, men yderst flotte er de i hvert fald.

Hvilken af dem kan I bedst lide? og har i også fået fødderne ud af sandalerne og over i et par sneakers?

 

Kram!

Udarbejdet i samarbejde med Eshoes.dk

2 thoughts on “Eshoes…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.