outfit…

21.08.2014 af: walkinrunout Kategori: outfit , , ,

H&M jeans og paliet t-shirt//Sandwich bælte//ByMalene Birger læderjakke//New Balance sko

Endnu et efterårsoutfit… tænk, at vi allerede er nået dertil. Denne gan i sort, hvidt og blåt… alle items er gamle, men stadig skattede i mit klædeskab. Og især bæltet og jakken bliver brugt flittigt. Jeg har faktisk ledt efter en erstatning for bæltet i noget tid nu, da det er ved at være godt slidt ved det hul, der bruges mest, men jeg har ikke kunnet finde et helt perfekt ét.

Det må nemlig meget gerne være sort, og have nitter i både “guld” og “sølv”, men det skal på den anden side også  være lidt anderledes end det her, som jeg jo godt kan bruge lidt endnu…. ha ha.. lidt en svær opgave… men pludselig en dag, så er det der vel.

I øvrigt bliver det en lidt travl dag for mig i dag…. lige efter arbejde skal jeg opstarte et nyt hold i Fitness… et pumphold og umiddelbart derefter skal jeg med tøserne på tur. Godt at jeg, fredag, kan se frem til en kort arbejdsdag med efterfølgende sommertur med kollegaerne.

Kram og god torsdag!

8 thoughts on “outfit…

  1. Det er helt vildt som temperaturerne pludseligt droppede hos jer, når I for kort tid siden havde det lige så varmt som i Spanien. Sommeren har været gavmild, men efteråret har da sneget sig ind lidt for tidligt.

    Fint med blåt i blusen og de blå negle, mht. bælte så er det måske værd at finde et fra Depeche, de laver i hvert fald masser af nittebælter 🙂

    • Tak for tippet… det skal jeg prøve at kigge efter.
      – og ja – jeg håber lidt, at vi når at få lidt mere varme inden det helt er forbi med sommeren… ellers må vi jo til Spanien 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.