you can’t always get what you want…

27.08.2014 af: walkinrunout Kategori: new stuff , , ,

But I can…

Eller nej, måske ikke… men lige i dette tilfælde, hvor det jeg gerne ville have, var den fede t-shirt fra Baum und Pferdgarten med netop teksten “you can’t always get what you want – but I can” var det altså rigtigt… jeg fik den – eller købte den 😉

Hos Hanne Øvad i Aalborg, da jeg var der sidste weekend med mine to drenge hang den der og grinte til mig… og inden da, havde jeg faktisk set den i en butik i Skagen i sommerferien… og når man ser noget… tænker meget på det og ønsker at man havde købt det… så er det altså om at slå til, hvis lejligheden byder sig igen…

Så trada…

Baum und Pferdgarten T-Shirt.

Den fåes både i hvid, grå og rosa…. men jeg har jo et eller andet med grå t-shirts… de er ligesom uniformen!!! så den blev grå for mit vedkommende.

Baum und Pferdgarten t-shirt//H&M jeans//Day blazer//Armani Jeans tørklæde//Stine Goya sko

Hvad synes I om den?

Kram!

4 thoughts on “you can’t always get what you want…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.