Going south…. for the the weekend…

28.08.2014 af: walkinrunout Kategori: travel

Ja, og det bliver endda en forlænget én af slagsen – for allerede i eftermiddag, drager jeg mod Hamborg. Jubiii – hvor jeg glæder mig.

Vejret bliver vist ikke noget at råbe hurra for, men hvad gør det, når man lader hverdagen blive hjemme og bare nyder en lille stund med frihed, god mad, gode venner og elastik i tiden.

Vi skal, manden og jeg, afsted sammen med to andre vennepar og jeg ved, at tiden vil blive fyldt med latter, sjov og festlighed.

Generelt elsker jeg faktisk lige at stikke afsted på den slags småture og det nordlige Tyskland er faktisk én af favorit destinationerne – det er ikke ret langt væk, men alligevel er det uden for Danmark… (ja, så ér det altså lidt mere eksotisk ha ha).

Hvilke steder kan I godt lide at tage til, hvis det bare lige er for en weekend?

Hvis I lige mangler et godt tilbud er der hjælp at hente her – HotelSpecials.dk – et bookingsite, som har specialiseret sig i fritidsrejser og som tilbyder hotelophold indenfor flere forskellige kategorier… bl.a. spahoteller, Skihoteller og luksushoteller. Destinationerne omfatter Danmark, Norge, Sverige, Tyskland, Holland, Belgien og Østrig og i en undersøgelse som HotelSpecials lige har fået lavet, ses det at over en tredjedel booker hoteller i sidste øjeblik… Så skal I med nu i denne weekend? 🙂

Som noget nyt har man ved booking gennem HotelSpecials.dk nu mulighed for at overraske sig selv med hotelophold… – Secret Hotel – idet man vælger en destination, men først 48 timer inden ankomst får navn og adresse på hotellet – spændende og faktisk lidt sjovt.

Jeg tror, jeg skal prøve det til vores næste lille get-away – fx. dette her:

Tør I prøve det?

 

Kram!

4 thoughts on “Going south…. for the the weekend…

  1. Ej hvor hyggeligt, Hamborg er en fin by og det er dejligt man lige kan køre til Tyskland på Miniferie. Jeg tog også gerne derned hvis muligt da jeg boede i DK. Skulle jeg på weekendtur nu i bil, ville det jo nok blive en destination i Spanien, formentlig Madrid, så man kan nyde storbylivet, med butikker og gode restauranter 🙂

    • Ha ha – ja, lige nu har du jo lidt andre muligheder end os “danskere”…
      Jeg gad godt besøge Madrid engang.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.