Min vinter…

09.09.2014 af: walkinrunout Kategori: I wish , ,

Må rigtig gerne foregå i det her…

En af tingene har jeg allerede – den skønne frakke… så, så er der jo ikke lang vej igen – Arrgh… måske lidt.

De sorte jeans er fra Acne, Skin5 modellen, som har mellemhøj talje og godt med stræk. Støvlerne, har jeg vist før, men det bliver de altså ikke mindre fede af – og sidste år prøvede jeg dem… endda da de var på udsalg (hvorfor jeg ikke købte dem… fatter jeg ikke nu) – de er fra Isabel Marant og lækre bløde og varme og så har de indbygget hæl. FWSS-skjorten er bare virkelig pæn og så har den tern…yeahhh.

Frakken skrev jeg om her… og lige en hemmelighed… jeg har haft den på hver dag, siden jeg købte den… bare indenfor… og fordi jeg slet ikke kan vente ha ha. Sig I godt kender det…

Kram!

14 thoughts on “Min vinter…

 1. Jeg er set ae min MaxMara frakke fra 2008 og har haft min bikeragtige sorte lammeskindsjakke på en dag, det var næsten koldt nok:-)

  Der hvor jeg er rigtig heldig, er, at jeg er kommet helt ud af mine kroniske allergianfald (det var hvede i mikroskopiske mængder i mad og kosmetik) og derfor kan passe et par mørkegrå og et par blækblå Acne jeans igen, som jeg heldigvis har holdt tålmodigt fast på fra da jeg havde en kort god periode på en måned eller to i 2012. Det er jo som at få nye bukser.

  Så mine efterårskøb har bare været en ret billige sort løs t-shirt fra COS, to billige koksgrå t-shirts fra COS herreafdelingen (har nogle koksgrå jakker) og to hammerbillige lysegrå løse t-shirts fra H&M i den model alle åbenbart køber for tiden.

  Til gengæld har jeg købt meget makeup, senest i går. Det var efter at jeg havde brugt en eyeliner fra Youngblood, der alligevil ikke var hvedefri, bare glutenfri men med hvede op til en bagatelgrænse – og jeg var testkaninen. Det er dyrt at skifte så meget ud, når der skal stå Dior, Shiseido eller Hourglass fra SpaceNK på de små pakker for at jeg kan være sikker.

  • Det var heldigt du holdt fast i Acne-jeansene… men selvfølgelig endnu mere heldigt, at komme overens med allergien – pyh det må være hårdt… der er jo næsten hvede i alt… men når man ved, hvad det er, der skaber problemerne er det jo selvfølgelig lettere at leve efter det. Utroligt at de putter hvede i kosmetik… du skal da vist holde øjnene godt åbne 😉
   Jeg er selv godt opdateret på t-shirts, men jeg vil ikke udelukke, at jeg kommer til at købe flere her i efterår og vinter… det er mit svage punkt – og de bliver jo ved med at sprøjte lækre t-shirts ud.
   Men nu tror jeg, at jeg prøver med en skjorte 😉

  • ha ha… du må låne den… hvis du kommer forbi… – men ja, den er virkelig flot, klassisk, varm og skøn… 🙂

 2. Det er også et lækkert outfit og jakken er jo virkelig pæn! Jeg mangler selv en jakke og synes at det kan være en hel jungle at finde den rette.

  • Ja, sådan har jeg også haft det… indtil denne dukkede op i min bevisthed – Den er tilpas lang til, at den er dejlig varm, men alligevel, så kort, at man kan cykle i den… 🙂

 3. Jeg er mest vild med skjorten og jeans. Støvlerne prøvede jeg sidste år, men de var møg besværlige at snøre synes jeg. De havde det med at gå op hele tiden. også tænkte jeg at de ikke er de mest robuste vinterstøvler og besværet med alt det snøre. Det vidste jeg bare ikke vil gå i længden.
  Også synes jeg bare prisen er for høj 😉

  Jeg er super glade for mine fra Crocs, de bedste vinter støvler jeg har haft til dato. Jeg tror jeg vejede dem til at veje kun 298 g. de er varme, lette og virkelig praktiske. Og de er lidt sporty i stil, lidt a la Sorel.

  /Chau

  • Åhh det har jeg slet ikke tænkt på… det med snørebåndene… jeg synes bare de er vildt pæne – men ja… prisen er altså ret høj 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.