Tromborg… for my skin…

15.09.2014 af: walkinrunout Kategori: beautystuff

IMG_0421.JPG
Tromborg er sikkert kendt for de fleste – også for mig… jeg har brugt roll-on-deodoranten derfra i lang tid, men det har faktisk indtil for nyligt været mit eneste bekendtskab med Tromborg.  Nu har jeg dog udvidet mit sortiment med 100%, hvilket betyder, at jeg har købt en creme 🙂 Det er Deluxe face creme Day & Night, der, som navnet antyder, kan bruges både morgen og aften. Virkelig smart, da man kun behøver én krukke med creme på badeværelseshylden… hvor der jo også skal være serum, øjencreme, rens og meget mere…
Jeg har hørt meget godt om cremer fra Tromborg og har derfor kastet mig ud i det… for mig nye mærke og indtil videre er jeg godt tilfreds. Jeg har ikke specielt problematisk hud men har brug for fugt… der ikke bare fedter og det gør den her altså godt.

Jeg har tidligere brugt Cliniques gule creme eller en fra IS Clinical med solfaktor og jeg har egentlig ikke været utilfreds med nogle af dem…. men havde bare lyst til at prøve noget nyt – kender I ikke det?

Lige et lille tip… hvis i abonnerer på Costume, kan man købe cremen billigere gennem deres shop!

 

Kram!

2 thoughts on “Tromborg… for my skin…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.