Uendelige muligheder…

15.09.2014 af: walkinrunout Kategori: beautystuff, Samarbejde

Når det kommer til at fjerne hår på kroppen findes der et utal af mulige måder at gøre det på. Jeg selv er mest til “the old fashion way” med skraber og epilator.

Jeg bruger epilator til benene, som af en eller anden grund ikke er så sarte og skraber til bikinilinien og under armene. En enkelt gang har jeg forsøgt mig med at epilere under armene, men det gjorde så vildt ondt at jeg opgav med det samme. Og ja, jeg ved godt at det er noget med at huden skal vænne sig til det, men uhhh… det tror jeg ikke jeg kan.

For ikke så længe siden investerede jeg i en kombineret Braun epilator/babermaskine… som blot ændres fra det ene til det andet ved at udskifte hovedet – vildt smart og med den samt baberskum og lidt lækkert creme er jeg good to go….

Kram!

 

Udarbejdet i samarbejde med Shave Safe

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.