New Bracelet…

17.09.2014 af: walkinrunout Kategori: smykker

Jeps… den er ægte – og kan ikke vaskes af…

Jeg har længe ønsket mig at få lavet en tatovering som armbånd og har da også tidligere været ret tæt på, at få det gjort… Men så er jeg kommet til at læse én af de der grusomme artikler om tatoveringer, der er gået helt galt… og har så udsat projektet. Let påvirkelig… hmm – ja, lige når det gælder noget der kan være farligt ;-)

Nu skulle det i midlertid være… og hvor er jeg glad for, at jeg fik taget mig sammen – den er blevet lige som den skal være… og for lige at knytte lidt kommentarer til – så kan jeg fortælle, at armbåndet er en stjerne, hvor de to spidser er trukket meget lange… en stjerne der er forandret og alligevel altid den samme – et symbol, der betyder noget for mig.

Jeg tænker at den vil gå rigtig fint sammen med de armbånd jeg ellers altid plejer at have på venstre håndled (har lige måttet undvære dem, mens tatoveringen helede) både i guld og sølv.

Hvad synes I om den?

Kram!

19 thoughts on “New Bracelet…

    • Tak Chau… det er jeg da glad for at du synes.
      Jeg synes at tatoveringer kan være flotte, men har aldrig ønsket mig andet end et armbånd… det skal ligesom både være diskret… være pænt og være synligt (altså jeg fatter ikke dem der får tatoveringer, hvor de ikke kan ses ha ha)

  1. Pingback: Tattoos forever!!

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Instagram


Bloglovin

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin

Facebook

Emner

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

Fløg Blog med Email