Løb et hjerte…

19.09.2014 af: walkinrunout Kategori: exercise

 

Hvis du løber, går, cykler, skater, kravler eller bare bevæger dig, så har du nu mulighed for at støtte Hjerteforeningen gennem en kampagne som Ota Solgryn og Hjerteforeningen kører i fællesskab.

De skriver selv: Hjerteforeningen og OTA Solgryn arbejder benhårdt sammen for at gøre danskernes hjerter sundere. Vi ved, at motion og sund kost er afgørende faktorer for hjertets tilstand. Samarbejdet mellem OTA Solgryn og Hjerteforeningen er en fælles indsats for at sætte fokus på, hvordan vi passer på vores hjerter gennem kost og motion. Samarbejdet skal blandt andet være med til at gøre det sjovere og mere motiverende at dyrke motion med kampagnen der bærer titlen ”#hjerteform”. Kampagnen inviterer alle danskere op af sofaen og ud og motionere i hjerteform til fordel for hjerter.

Det går i korte træk ud på at du skal bevæge dig i en hjerteform og tracke det, for efterfølgende at skrive #hjerteform, så donerer Ota Solgryn 5kr. pr hjerte, til Hjerteforeningen.

Du kan se hvordan i videoen herover og ellers er der en hjemmeside som beskriver det rigtig fint: www.hjerteform.nu

Jeg har selvfølgelig løbet mit hjerte – det blev ikke lige så lang en tur, da jeg syntes det var lidt en udfordring at finde en rute, som blev til et nogenlunde pænt hjerte ha ha – men det lykkedes, og i øvrigt har Ota Solgryn lovet, at de vil donere pengene også selvom hjertet ikke er helt lige.

 

Er i klar?

Kram og go’ hjertetur!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.