Outfit…

22.09.2014 af: walkinrunout Kategori: outfit , , , ,

IMG_0495.JPG
H&M nederdel//Samsøe & Samsøe bluse//By Malene Birger læderjakke//Isabel Marant sko//Rabinovich halskæde

Så gik der så meget efterår i den, at man er nødt til at have strømpebukser på. Ikke at jeg vil klage over det, for det er lidt som en slags uniform for mig… nederdel, sorte strømper og en t-shirt eller bluse… meget simpelt og alligevel fint synes jeg.

Nederdelen er fra H&M og jeg er helt vild med både printet og de fine flæser… oprindeligt var der en flæse mere øverst, men jeg syntes den blev lidt for voldsom (læs: gjorde hofterne lige lidt for brede), så den klippede jeg af og nu er den bare rigtig fin.

Kram!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.