Fødselsdagsgave #1

23.09.2014 af: walkinrunout Kategori: new stuff

IMG_0602.JPG
Yeah, jubii, juhuu, hurra – se hvad jeg var så heldig at få i fødselsdagsgave af min søde mand.
Den fine bourgognefarvede skjorte fra Isabel Marant etoile.
Jeg synes den er vildt flot og så er den tynd og blød… og til trods for at min mand mente, at jeg da ville have kunnet få en del flere, hvis jeg bare kunne leve med en ‘helt almindelig skovmandsskjorte’ så er jeg vildt glad for netop denne.

Er den ikke flot?

Kram!

6 thoughts on “Fødselsdagsgave #1

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Instagram


Bloglovin

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin

Facebook

Emner

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

Fløg Blog med Email