Fødselsdagsgaver #2

25.09.2014 af: walkinrunout Kategori: new stuff ,

IMG_0586.JPG
Jeg elsker kage… og spiser det faktisk ofte… – men for ikke at gå helt over gevind, forsøger jeg at vælge de bedste slags og så nøjes med lidt… (det lykkes næsten altid).

Bogen herover… Proteinopskrifter er lavet af Morten Svane, som også driver bloggen www.proteinopskrifter.dk – og de opskrifter jeg indtil nu har prøvet, har virkelig været gode… så jeg glæder mig meget over at jeg fik bogen af en af mine bedste veninder i fødselsdagsgave…

Nu skal der bages… ha ha

IMG_0590.JPG
Skøn basis fra Samsøe & Samsøe fik jeg sørme også af en af mine gode veninder…

Disse basistoppe bruger jeg stort set hele vinteren – de er skønne elastiske, sidder godt og varmer dejligt.. jeg har dem både med lange ærmer, korte ærmer og som top. Kender I dem?

IMG_0587.JPG
Jeg købte selv et par By Biehl sølvøreringe for lidt tid siden og er simpelthen blevet så glad for dem, at jeg ønskede mig de samme i guld. Dem var jeg så heldig at få af min svigermor og altså hvor er de pæne. find dem her i sølv eller rosabelagt sølv.

Jeg har lidt flere gaver endnu…. oh la la… men dem ser I senere.

Nu må I have en skøn fredag og weekend… min skal bruges på jubilæum for en kollega i eftermiddag og 70 års fødselsdag på Falster lørdag.

 

Kram!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.