Onsdagstip: Billige hårprodukter…

08.10.2014 af: walkinrunout Kategori: beautystuff

Jeg vil lige tippe jer alle om, at man kan købe frisørartikler ret billigt hos www.frisøroutlet.dk.

Jeg har selv lige købt en ny shampoo fra Redken – Redken Blonde Idol – den synes jeg er rigtig god og 90 kr. er en ret ok pris for den.

Jeg fik faktisk pakken dagen efter at jeg havde bestilt den, men desværre var proppen røget af shampooflasken, så al shampooen var røget ud… øv. De var dog så søde at fremsende mig en ny, da jeg ringede og beklagede min nød… dejligt.

 

Kram og god tirsdag!

 

6 thoughts on “Onsdagstip: Billige hårprodukter…

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Instagram


Bloglovin

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin

Facebook

Emner

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

Fløg Blog med Email