Hello… I’m here…

20.10.2014 af: walkinrunout Kategori: travel

Ja, jeg er lige her i DK nu… men i hele sidste uge var jeg faktisk på ferie i Provence… En lille by der hedder Caromb og som ligger i Provence var vores hjem en uge og hvor var det skønt lige at få en ekstra bid sommer.

Vejret var helt fantastisk – faktisk meget bedre end det sædvanligvis er på denne årstid, så det var super heldigt, at vi havde lejet et hus med swimmingpool. Drengene nød det mest – og jeg et par gange ;-) men ellers brugte vi tiden på ost og rødvin, skønne gåture, sightseeing og så skulle min mand da lige cykle op ad Mont Ventoux – det skaldede bjerg. Sejt…

Hvad med jer… har I også været så heldige at have haft efterårsferie?

Jeg kan se på min Bloglovin, at mange af jer, jeg følger, har været aktive … så der er en hel del indlæg jeg skal have kigget på ha ha.

Kram til jer alle!

6 thoughts on “Hello… I’m here…

    • åhh – det er da netop skønt… ikk? Jeg syntes i hvert fald, at det var fedt lige at få lidt ekstra varme…

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Instagram


Bloglovin

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin

Facebook

Emner

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

Fløg Blog med Email