Gerard Darel Blazer – 2hand…

21.10.2014 af: walkinrunout Kategori: new stuff

I Caromb, hvor vi boede i sidste uge var der to købmænd, to restauranter, et apotek, en pizzamand, rigtig mange vinproducenter og én genbrugsbutik…. og ja… det var selvfølgelig her, at jeg fandt det bedste køb (når vi lige ser bort fra skøn ost og dejlig mousserende vin).

Denne fine jakke hang i vinduet og allerede da vi gik forbi første gang spottede jeg den… synes den har en skøn struktur, lidt boucle-agtig og så er den jo sort og hvid… skønt. Butikken havde middagslukket, så jeg var nødt til at komme tilbage og se på den senere… og tænk, det var lige min størrelse… og endnu bedre… så var den billig – ca. 300kr.

Hvad synes I om den?

I øvrigt var butikken fyldt med skønne ting og jeg kunne sagtens have købt mere… det er bare lidt lige som om, de franske kvinder er noget mindre end jeg ha ha… så piger, hvis i er omkring 1,65m og petit… er det bare om at komme afsted .

Kram!

 

2 thoughts on “Gerard Darel Blazer – 2hand…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.