Outfit of today…

24.10.2014 af: walkinrunout Kategori: outfit

Tid til tørklæder og ekstra lag… både lidt sørgeligt, fordi man så siger endeligt farvel til sommer og sol, men også dejligt, fordi det giver uendeligt mange muligheder rent påklædningsmæssigt.

Mit tørklæde her er nyt og fra Malene Hocke – det er 100% modal, dejligt stort og dejligt blødt og så synes jeg motivet med rovfuglene er super flot. Jeg købte det hos Plus Downtown Designersale (http://plus.downtown.dk/) men annoncen er der ikke mere.

Har I store planer for weekenden? jeg skal bare slappe af i dag… efter arbejdet vel at mærke, men lørdagen står så til gengæld på en to gange 40 års fødselsdagsfest… og søndag… ja, træning, hvis jeg orker det ha ha

Kram og god fredag piger!

2 thoughts on “Outfit of today…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.