outfit of today…

27.10.2014 af: walkinrunout Kategori: Ikke kategoriseret

Formodentligt det sidste billede, hvor der er kig til anklerne… jeg synes godt nok det er ved at være køligt. Men hey.. vi er jo også snart i november og jeg er faktisk slet ikke træt af at skulle i noget mere lag på lag og vamsede striktrøjer.

De lyse farver i dette outfit forsvinder også lige så stille fra billederne – sjovt i grunden, men jeg søger ret meget mod sort, gråt og mørke farver, når der bliver køligere ( i virkeligheden gør de fleste nok det)

Min weekend blev jo som bekendt brugt på 2 x 40 års fødselsdag og det var en kanon skøn fest…

Masser af god mad, drinks, vin, dans og hygge… og så endda med en time ekstra til at feste i.

 

Kram!

10 thoughts on “outfit of today…

  • Tak 😉
   Jeg synes ikke jeg fryser så meget på benene som på armene… så hos mig er det altid overkroppen, der først pakkes ind… men nu er det vist også forbi med både korte bukser og korte trøjer. 🙂

 1. Mine ankler har været gemt væk længe nu 🙂
  Det skægt jeg tænkte faktisk det helt samme mht. de mærke farve igår, da jeg sad og lavede et indlæg.

  Din weekend lyder til at være noget så hyggelig og rar 🙂

  • Det vár en dejlig weekend 😉 og ja… det med farverne er vel egentlig en helt naturlig ting… man ser det i hvert fald tydeligt i gadebilledet også 🙂

 2. Jeg er for længst hoppet i lag på lag, sokker og strik 🙂 Men er også en mega frossenpind. Så jeg begynder helt at fryse, når jeg ser dit billede 🙂 Det er ellers en god måde, du får inkorporeret de lyse bukser på 🙂 Og dejligt med en god, lang fest 🙂 Jeg skal til stor 40 års på lørdag, så det bliver en søndag på langs 🙂

  • Så går du da en skøn weekend i møde 🙂
   Fødselsdagsfester er altså noget af det bedste…
   – og tak mht til bukserne… de er faktisk lidt sjove, for de er ikke tynde og kolde, men jo til gengæld korte og lyse… så ja… jeg vil forsøge at bruge den hele året (måske med lange støvler også)

  • Tak skal du ha… ja det kan jeg godt forstå…
   Jeg var dog også lang tid om at få den i brug… men den er ret fantastisk om foråret og efteråret… dejlig varm og rigtig festlig 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.