Min træning…

29.10.2014 af: walkinrunout Kategori: exercise

Jeg har i næsten et år nu trænet mere intensivt.. og altså hvor er det skønt. Jeg vil sige, at jeg faktisk er blevet lidt afhængig af den følelse som træningen giver mig samt det faktum, at jeg er blevet både stærkere og mere fit.

Jeg har siden november 2013 dyrket styrketræning 2-3 gange om ugen samt taget min sædvanlige zumbatime, som jeg har undervist i siden 2010. Der ud over er det blevet til en løbetur… når lysten har været der (ca. en gang om ugen eller hver 14 dag)

Jeg må indrømme, at jeg bare har gjort det af lyst og faktisk uden et helt klart mål – og det har passet mig rigtig godt.

Jeg er dog så småt begyndt at gøre mig overvejelser om jeg skal gøre det lidt mere målrettet… her tænker jeg på mere systematisk træning, end bare lige hvad jeg har lyst til, mere fokus på en form for diæt og måske jeg endda skal sætte mig et bestemt mål.

Der er jo intet der forhindrer mig i, bare at springe tilbage til sådan som jeg gør det nu, hvis ikke det fungerer… men under alle omstændigheder er det lige lidt jeg overvejer nu.

 

Har i lyst til at dele med mig hvad I gør i forhold til træning?

Kram!

 

7 thoughts on “Min træning…

 1. Jeg er simpelthen nødt til at træne – ellers får jeg smerter i ryg, lænd og nakke pga en trafiksskade som 18 årig.
  Det er super godt at være stærk – det hindrer megen sygdom og gør os kvinder godt langt op i alderen.

  Jeg træner halv cardio halv styrke alle hverdage, og det fungerer for mig. Dertil kommer kost med meget kød/grønt. Det virker her. Hvad du mener med mere målrettet træning, er jeg ikke helt sikker på. Taler vi Bodyfitness? 🙂

  /Linda

  • Du er så sej Linda og faktisk en ret god inspiration 🙂
   Med målrettet mener jeg egentlig bare at jeg måske skal have et mål… Det er spæde tanker og nok mest affødt af, at det ligesom forventes… og derfor også min tvivl.
   Men et eller andet sted kunne det da være sejt at sætte et mål om hvad man vil kunne løfte eller udføre fx. til jul.

  • Ja, det sker vist en gang imellem 😉
   Jeg har ikke oplevet det endnu, men prøver også at fokusere på hvor godt jeg får det af træningen…

 2. Jeg er kørt en smule død i min faste træning (løbebåndet), men er begyndt at gå i naturen i stedet for. I sidste uge gik jeg fx. godt og vel 12 km én dag, i morgen har jeg tænkt mig at gå til og fra træning, som jeg satser på bliver på en tur på omkring 7 km.

  Det vigtigste er jo at man hele tiden finder det sjovt og det ikke bare er en sur pligt. Pt. tænker jeg bare mest på at gøre noget godt for mig selv og min krop og tallet på vægten er ikke så meget i fokus.

  • Du har helt ret… det vigtigste er ikke at punke sig selv til at blive ved med at gøre noget… hvis det bliver surt – så er det langt bedre at erstatte og finde noget andet, som er ligeså godt…
   Jeg har ikke selv ramt “muren” endnu… men er opmærksom på at det kan ske… men heldigvis synes jeg der er vildt mange spændende sportsgrene… som jeg slet ikke synes jeg har tid til… så måske er det en form for redning, at have dét i baghånden 😉
   Super flot, at du får gået så langt… 🙂

 3. Pingback: Kosttilskud til træning…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.