Beautystuff – Guinot rensende creme

31.10.2014 af: walkinrunout Kategori: beautystuff

For et par uger siden modtog jeg denne rensecreme fra Guinot, og jeg har brugt den hver dag, for at kunne lave en anmeldelse af den her på bloggen.

Jeg er altid meget påpasselig med at få gjort ansigtet rent om aftenen, og derfor er renseprodukter også noget af det jeg er storforbruger af. Jeg må indrømme at jeg ikke er så trofast mod et produkt eller én serie – og om det er fordi jeg er nysgerrig efter at prøve forskellige ting eller om det er fordi jeg ikke har fundet det helt perfekte for mig ved jeg faktisk ikke.

Men den her fra Guinot er helt klart én af de bedre… til min hud lige i øjeblikket. Huden føles ren efter vask og dejligt blød og fugtig… også inden der kommes serum eller creme på.

Cremen er yndig lyserød og dufter mildt af blomster. Den skummes let op med vand og fjernes lige så let igen. Den kan anvendes af alle hudtyper og som sagt er den rigtig god for min hud, som den er lige i øjeblikket.

Rensecremen er indtil videre den eneste jeg har prøvet indenfor mærket Guinot, men da man tit hører, at der kan skabes synergieffekt ved brug af produkter indenfor sammen serie kunne jeg godt tænke mig at prøve både creme og serum fra Guinot også.

Guinot forhandles blandt andre mærker hos Beautyakademiet.dk, som er en webshop og forretning, som er baseret på salg af produkter til professionelle hudplejeklinikker og kosmetologer samt undervisning og træning i brugen af dem. Bag virksomheden står Jane Skjelmose, som selv startede som kosmetolog i 1997.

På webshoppen kan man ikke alene købe produkter fra Guinot, Gatineau, Lily Lolo, DermaNew, Iskin og PHFormula, man kan også få en hel masse oplysninger omkring hudpleje. Se bl.a. oplysningerne om dagcremer fra beautyakademiet.dk 

 

Kram!

Udarbejdet i samarbejde med Beautystuff.dk

2 thoughts on “Beautystuff – Guinot rensende creme

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.