Når udsalgsshopping er lidt øv…

01.11.2014 af: walkinrunout Kategori: new stuff ,

Det er sjældent at udsalgsshopping kan være øv efter min mening, men når nu én af mine favoritbutikker holder udsalg fordi de lukker … så er det altså lidt øv.

Det er Dorte-K i Holstebro, som har valgt, at hun vil bruge tiden på noget andet nu… og ja – det er da forståeligt, for det, at have en modetøjsbutik er jo meget mere end bare at stå og sælge fint tøj i butikken… men derfor ændrer det ikke på at jeg synes det er lidt trælst (verdens bedste jyske udtryk)

Alt i butikken er sat ned til halv pris, så det var næsten et must, at jeg måtte købe bare lidt… i virkeligheden er jeg ret godt opdateret denne vinter, så jeg mangler ikke noget, men jeg har et stykke tid nu kredset lidt om den fine sweatshirt fra Isabel Marant etoile med teksten Revolution… og derfor var det også dén, jeg købte…

Der kom så også lige en lækker Zoe Karssen t-shirt med i købet… bare fordi!!!

 

Stort kram og et lille snøft!

 

2 thoughts on “Når udsalgsshopping er lidt øv…

  1. Øv! Hun har ellers sådan et lækkert udvalg!! 🙂 Jeg tror jeg er nødt til at ringe til hende med en forespørgsel på den sweatshirt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.