Alexander Wang vs. H&M…

02.11.2014 af: walkinrunout Kategori: I wish

Har I fået luret på kollektionen? og er det noget for jer?

Jeg kan rigtig godt lide Alexander Wang og har faktisk glædet mig meget til netop dette samarbejde, men jeg må indrømme, at de dele han har lavet til denne kollektion ikke rigtig fanger mig… Det er faktisk sådan at jeg synes at herre-dele er meget mere fed end delene til piger – og ja, det har sikkert noget at gøre med, at jeg slet ikke kan se mig selv i stumpetoppe og vildt brede sweatshirts… træningsbukser og vildt høje sko…

Der er dog få items, som jeg godt gad at erhverve mig… alt efter hvad de kommer til at koste, så dem får I lige her…

Fed bluse, som også fås i sort. Jeg synes især den er flot pga. den fine runding forneden samt at den er gennemsigtig på det nederste af maven og på ærmerne… og så er det da lidt cool, at der også lige er lidt reptil-mønster med…

Kjolen her er nok et af de items, jeg vil betegne som mest klassisk og alligevel er det meget spændende.. Halsudskæringen der gør, at man kan se mere af kravebenene end man plejer at kunne i den lille sorte sammen med stykkerne i siden synes jeg er med til at gøre den lidt futurisk… og det vil helt sikkert se flot ud med et par stiletter og en enkel clutch.

Denne sweat er fra herrekollektionen og grunden til, at jeg hellere vil have den, fremfor den til piger, er at den er længere og også lidt mere ballonagtig…  Jeg synes det er pænt, at der kun står WANG i sort på brystet – yderst almindelig og stilfuld. Jeg er dog spændt på om man bare vil ligne et telt i den, hvis man er pige… ha ha

Dem her!!! de er fede… Behøver jeg sige mere? ha ha… ok – de er også fra herrekollektionen, men jeg synes de vil være så flotte til både sorte og blå jeans og så ser de jo også ud til at kunne tåle næsten hvad som helst.

 

Ja, det var altså hvad det kunne blive til… jeg er spændt på om kollektionen ryger lige så hurtigt som Isabel Marants… hvilket jeg slet ikke tror.. men nu får vi se.

Det er den 6. november 2014… for de af jer, der ikke lige vidste det 🙂

 

Kram!

 

8 thoughts on “Alexander Wang vs. H&M…

    • Lige præcis… der er lidt for meget sport over det… men på den anden side kan man jo være cool motionist 😉

    • Tak Alberte 🙂
      Det er jo heldigt, at de samarbejder med forskellige designere, for så er der jo lidt for enhver…
      Mine favoritter har helt klart været Isabel Marant og Stella McCartney…. men jeg håber da for både hr. Wang og H&M, at den ryger hurtigt 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.