Adidas ZX 700 W…

03.11.2014 af: walkinrunout Kategori: new stuff

UPS….

– ej, jeg havde faktisk overvejet at jeg skulle have mig et par nye trainers… og jeg vidste også, at de skulle være lidt neutrale i farven, så får jeg dem nemlig brugt til hverdag. Jeg har kigget lidt på må og få, hen over sommeren, men der har ikke lige været nogle jeg virkelig faldt for. Sådan rent visuelt falder jeg for de spraglede og pangfarvede, men kun når de står på hylden eller vises på billeder på webshops… når de kommer på min fod, bliver jeg helt skræmt at al det farve ha ha.

Men i dag… ja i morgen faktisk – blev jeg fanget i et frygteligt vejr og blev derfor dyngvåd… derfor besluttede jeg mig for, lige at smutte ud og se, om jeg ikke kunne være heldig at finde et par nye sko i dag… og sørme…

De her Adidassko, har jeg slet ikke set før, men de var jo lige hvad jeg ledte efter…

Så de kom straks med op til disken, og derefter på fødderne… juhuuu!!!

Jeg behøver jo ikke fortælle om, hvor skønne de er at have på vel? For let’s face it…. det er langt de fleste sneakers…

Kan I lide dem?

 

Kram!

6 thoughts on “Adidas ZX 700 W…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.