Kosttilskud til træning…

04.11.2014 af: walkinrunout Kategori: exercise, food & drink, Samarbejde

Som jeg skrev her kigger jeg lidt på, om jeg skal ændre noget rent træningsmæssigt og da jeg er rimeligt meget newbee udi metoder til både træning, kost og fitness undersøger jeg markedet så godt jeg kan og suger til mig af nyttig viden.

Når man siger kosttilskud i forbindelse med træning, tænker jeg uvilkårligt på proteinshakes, proteinbarer og den slags… og ja, jeg har altså også købt nogle barer som jeg nyder med velbehag, velvidende, at de jo stadig er snacks og ikke sund mad… ha ha – men de er dog trods alt sundere end en marsbar.

Webshoppen Vitavia.dk er en online shop, der forhandler kosttilskud til træning og her har jeg bl.a. været inde at læse om hvilke ting, der kan understøtte min træning. Der er nogle fine beskrivelser af de forskellige produkter, både vitaminer, mineraler, aminosyrere mm. og selvfølgelig er det nok ikke alt, der er omtalt derinde, men rigtigt meget er – jeg er da i hvert fald blevet lidt klogere.

Indtil videre spiser jeg omega 3-6-9 olie, fordi jeg, trods det, at jeg godt kan lide fisk, ikke helt får nok og en multivitaminpille, just in case.

Hvis I har lyst er det spændende læsning at høre om vaner og levevis for de kendte, der er ambassadører for Vitaviva… fx. Henriette Zobel og Mads Langer.

 

Kram!

*** Udarbejdet i samarbejde med Vitavia.dk***

 

2 thoughts on “Kosttilskud til træning…

 1. Jeg er lidt en kosttilskudsfreak, og har efterhånden fordybet mig i det i et par år (efter jeg blev syg af vitaminmangel effter min første graviditet).
  Jeg har virkelig lært at vitaminer ikke bare er vitaminer, og at der er vigtigt de er gennemtestede, afprøvet og lavet af noget som rent faktisk bliver optaget… 🙂

  Selv tager omega 3, magensium, zink, selen, d-vitamin og multivitamin (om vinteren). – Jeg sværger til Nordic naturals, pure pharma og omnimin når det kommer til mærker 🙂

  • Ja du har ret… men jeg er kun lige begyndt at se på det og egentlig ikke fordi jeg har problemer med noget… mere fordi jeg gerne vil være sikker på, at få nok, når nu jeg har øget min træning.
   Jeg synes det er lidt en jungle og har derfor som sagt læst en del… og især det med hvilke ting der ikke er så godt at tage på samme tid synes jeg er svært at overskue.
   Mit største problem er nok at jeg er ret splittet mht. piller og tabletter og den slags… jeg har aldrig rigtig brugt at spise den slags… ikke engang hovedpinepiller ha ha – jeg ville ønske, at jeg havde overblikket til at få det hele gennem kosten… og at vores fødevarer i øvrigt var så “rene” at man kunne regne med, at man ikke fik alt muligt andet skidt sammen med dem.
   Jeg skal have kigget på mine vitaminer… for jeg har faktisk ikke tænkt på det du skriver om, at vitaminer ikke bare er vitaminer… hmm.. læsning og undersøgelse.. here i come.. heldigvis synes jeg det er et spændende emne.
   😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.