Fik i shoppet AW for HM?

07.11.2014 af: walkinrunout Kategori: exercise, new stuff

Jeg kunne ikke dy mig for lige at checke hjemmesiden, da de åbnede for salget… – eller nej… et par timer efter ha ha – så omkring middag, da jeg uden problemer strøg ind havde jeg faktisk frit spillerum til shopping…

Jeg synes dog, at priserne, som jeg ikke lige havde set før, var i den dyre ende af, hvad jeg vil give for T-shirts og sweat-shirts… så jeg lukkede pænt ned igen.

Så skulle man jo tro, at jeg ingenting fik…. men arrgh… jeg blev alligevel fristet igen, da jeg på instagram så de fede træningstights… og her til morgen var de sørme på shoppen og tilmed i min størrelse…. De får altså en chance!!! jeg træner jo i hvert fald så meget, at jeg nok skal få dem brugt og de var prismæssigt på niveau med dem fra Nike jeg plejer at købe.

Sådan her ser de ud…

De er da fede…. undrer mig faktisk over at jeg ikke havde fået kig på dem før…

Hvad med jer! Fik i shoppet?

Til info, kan jeg oplyse, at der stadig er en del tilgængeligt på webshoppen nu……

 

Kram!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.