Those Acne shoes….. ohhhh…

08.11.2014 af: walkinrunout Kategori: I wish

De er simpelthen virkelig, virkelig smukke… ret enkle og alligevel så specielle…

Jeg kan ikke helt få dem ud af hovedet… og ville virkelig ønske, at jeg lige havde de 3400kr., som de koster… sådan lige liggende og bare ventende på, at de skulle bruges til støvler… – men det har jeg desværre ikke lige og rent faktisk mangler jeg heller ikke korte sorte støvler.

Så denne lørdag aften…. drømmer jeg bare lidt videre :-)

Hvad bruger i aftenen på?

 

Kram – og fortsat god lørdag!

6 thoughts on “Those Acne shoes….. ohhhh…

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Instagram


Bloglovin

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin

Facebook

Emner

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

Fløg Blog med Email