My-wardrobe…

19.11.2014 af: walkinrunout Kategori: I wish , , ,

Lige et lille tip, hvis I lige som jeg går og drømmer lidt om nye støvler…ja eller bare noget nyt … My-wardrobe, har lige i øjeblikket nedsat næsten alt på deres shop med 40%.

Jeg har desværre selv brugt mit budget for nu… men håber da at nogle af jer andre kan gøre et godt køb.

Jeg har vist de støvler, som jeg lige nu drømmer om….

Øverst til venstre er Nabbion Støvle fra By Malene Birger, som er meget anderledes i forhold til hvad jeg ellers har… men altså… hvor er de sofistikerede og vildt, vildt flotte.

Øverst til højre er det Louise støvle fra Sam Edelman – den har jeg drømt om længe nu… den er super flot til både kjole og bukser og så er jeg bare vild med den lyse brune farve lige nu.

Track fra Acne, som er nederst til venstre behøver ingen præsentation… det er jeg sikker på. På ét eller andet tidspunkt skal jeg altså have mig sådan et par, for de er noget af det mest cool, jeg har set.

Badely studded beige læder støvle fra Laurence Dacade er sidste par. Dem har jeg ikke vist før, for jeg har først lige opdaget dem… men jeg spår, at vi kommer til at se mere til det brand, for det er jo en perlerække af fede sko og støvler de fremstiller. De er i den dyre ende, men med de 40% bliver de tilgængelige… for dem der stadig har penge tilbage denne måned 🙂

 

Kram!

 

4 thoughts on “My-wardrobe…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.