Når drenge shopper…

23.11.2014 af: walkinrunout Kategori: Samarbejde

Indtil nu har der ikke være den helt store begejstring omkring påklædning fra mine drenges side… hvis de har kunnet få en T-shirt og et par behagelige bukser eller shorts på, har de været godt tilfredse. Det betyder at shopping af tøj til dem, mest har været af praktisk art.

En gang imellem er der dog ting som de selv har fået øje på og som de virkelig ønsker sig… det begyndte med caps, sko og T-shirts, men nu er de faktisk begyndt at interessere sig mere og mere for tøj generelt. Yeahh!!!

Vi har sammen kigget på webshoppen Smallfashion som forhandler en masse lækre mærke bl.a. Diesel, Peak Performance, Nike, Vingino og Tommy Hilfiger og her er lidt af det, som lige nu er et hit… i hvert fald for mine drenge.

Nike hue//Levi’s skjorte//Diesel bælte//Hilfiger polo//Fub tørklæde//Peak Performance jakke//Levi’s jeans

Udvalget er stort og man kan blive klædt på fra top til tå i lækre brands.

Webshoppen forhandler ikke kun tøj til de store drenge – der er tøj i alle størrelser fra babyer op til 16 år og både til piger og drenge og det er muligt at foretage søgning på tøj, både ud fra kategori, brands, størrelse og farver. Det gør det ret nemt at finde det man leder efter og leveringen sker indenfor 1-3 dage og alle forsendelser sendes med track-and-trace.

 

 

Kram!

Udarbejdet i samarbejde med smallfashion

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.