outfit…

23.11.2014 af: walkinrunout Kategori: Ikke kategoriseret , , , ,

Samsøe & Samsøe bluse//Zoe Karssen bukser//Replay støvler//Isabel Marant frakke//Acne tørklæde

Det er en stor fejl, at jeg ikke har vist tusind billeder af min elskede frakke… for den er faktisk det eneste overtøj jeg har brugt de sidste to uger. Det er jo efterhånden længe siden, at jeg købte den…. og så var sommeren så fræk, at den strakte sig helt ind i starten af november… ha ha – men nu, er der blevet så koldt, at læderjakken er lagt væk og den skønne nye frakke fundet frem.

Jeg bruger meget gerne at have den stående åben, da jeg synes, at den er flottest sådan, men når jeg cykler frem og tilbage fra arbejdet er den altså knappet til… Den har ud over den ene knap midt på også én knap helt oppe i halsen, så frakken kan lukkes helt til… og jeg tænker at det bliver nødvendigt at bære den sådan inden længe.

I går var vi til 30 års fødselsdag – så dagen i dag, er gået en lille smule i slow-motion… men sådan skal en søndag efter en dejlig fest jo være.

Har I haft en skøn weekend?

 

Kram!

6 thoughts on “outfit…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.