New in…

25.11.2014 af: walkinrunout Kategori: exercise, new stuff

Gå aldrig ned på udstyr…

Det er en kendt sætning, som jeg ikke nødvendigvis efterlever hele tiden… men det er altså skønt, at træne i nyt og lækkert træningstøj og det er endnu skønnere, at man ikke skal vaske hele tiden.

Jeg har investeret i disse Nike tights, som jeg synes er vildt fede… materialet er noget af det bedste der findes indenfor træning, synes jeg, og den røde farve er lidt anderledes end hvad man ellers ser… lidt fart-over-feltet-agtig… ha ha – det må jeg så se om jeg kan leve op til.

De skal lige vaskes og så skal de på, til næste træningstime.

 

Kram!

4 thoughts on “New in…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.