next – the bedroom….

26.11.2014 af: walkinrunout Kategori: Samarbejde

Som jeg har skrevet om flere gange bor vi i et gammet hus – det er faktisk så gammelt som fra 1938… snart 100år… og det kræver altså lidt at holde det ved lige – for nej… vi renoverede ikke lige det hele, da vi i sin tid købte huset.

Vi åbnede op mellem stuen og køkkenet, der ellers var to rum og så fik vi lavet nyt køkken, hvilket virkelig var tiltrængt… alt var i lysebrunt træ og med blomstret tapet… Uhhhh!!!

For nogle år siden fik vi isoleret havestuen, skiftet vinduer og tag, så den nu er mere anvendelig og ikke hunde kold, men ellers har det mest været småting som maling af vægge og afslibning af gulv vi har lavet.

Det næste jeg godt kunne tænke mig at få gjort noget ved er vores soveværelse. Som det er nu, er der tapet på væggene, med blomster struktur…. det er dog ikke et blomsterflor vi sover i, for tapetet er malet grønt.

Jeg kunne godt tænke mig at få sat væv op på tre af væggene, og så en form for strukturtapet på den sidste væg… og det hele skal holdes i hvidt.

På webshoppen Beckmann.dk har jeg fundet nogle gode bud på den form for strukturtapet, jeg godt kunne tænke mig… Og helt ærligt.. hvor svært kan det være?

De tapeter jeg har fundet samt en hel masse flere kan I finde her.

Alt tilbehør til arbejdet kan også anskaffes på www.beckmann.dk – og som en ekstra hjælp findes der en trin for trin guide på shoppen. Ret smart, når nu tapetsering ikke er noget af det man ikke gør ret tit.

Har I prøvet at sætte tapet op? og hvad har I egentlig på jeres soveværelsesvægge?

 

Kram!

Udarbejdet i samarbejde med Beckmann

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.