Outfit…

28.11.2014 af: walkinrunout Kategori: outfit ,

EndnuEndnu engang i fineste Isabel Marant frakke…

Jeg er virkelig rigtig vild med den og længden er jo helt genial – den er kort nok til, at man kan cykle i den uden besvær, men alligevel har den lidt længde, der gør den til en frakke.

Outfittet er sort-i-sort-i-gråt og ét af den slags, som jeg næsten altid føler mig rigtig godt tilpas i. Jeg tror faktisk seriøst, at Acnes Pistols er det bedste par støvler jeg nogensinde har investeret i. De er forholdsvis dyre, ja, men de passer bare til alt og hælhøjden gør, at jeg kan have dem på, til både hverdag og fest… ja hele dagen og natten… og så kan man jo også løbe i dem… hvis det skulle være nødvendigt 😉

Dagen i dag, skal bare bruges på, at lade op til i morgen, hvor jeg skal til julefrokost med alle tøserne fra min Ladiescircleklub… tror afslapningen i aften vil være nødvendig. Er I startet på alle julefrokosterne?

 

Kram og god weekend!

4 thoughts on “Outfit…

 1. Selvom det er sort på sort 😉 så ser det mega lækkert ud!
  Tak fordi du minder mig om Acne Pistol. Dem skal jeg vist have fundet frem igen 🙂

  /Chau

  • ja gør det…
   Jeg må tilstå, at jeg næsten ikke bruger andet lige for tiden… de er så skønne, behagelige og så vildt flotte til alt..
   Jeg drømmer faktisk om at få et par lyse også!!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.