15.12.2014 – outfit

15.12.2014 af: walkinrunout Kategori: outfit , ,

Det evige problem i denne tid er mangel på lys… og for mig betyder det så også mangel på outfitbilleder… men i dag, har jeg taget tidligt fri – yeahh!!! Ikke kun for, at kunne forevige mit kluns, men fordi min yngste søn lige for tiden har ekstra meget brug for hyggetid med sin moar… og når ens søn er 10 år, er det altså noget man er nødt til at prioritere (eller det skal man jo altid… men med forholdsvis store drenge sker det ikke så tit længere, at jeg er nødvendig)

Men i dag… hygge og outfitsbillede.

Acne Jeans og støvler//Cos bluse//By Malene Birger tørklæde

Simpelt og anvendeligt… og perfekt til en halv arbejdsdag og halv hyggedag.

Jeg har juleferie allerede på fredag, så denne halve fridag i dag var lige en skøn forsmag på, de snarlige to ugers ferie. Jeg glæder mig til at få slappet af og hygget med familien samt til al den dejlige julemad 🙂

 

Kram! 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.