Endnu engang drømmer jeg…. NIKE…

17.12.2014 af: walkinrunout Kategori: I wish

De er da vildt skønne… ikk?

Jeg ved godt, at vejret mere og mere går mod støvletid, men de her Nike lækkerheder er jo også en slags støvler og jeg synes altså de er vildt flotte.

Jeg sætter dem lige på min ønskeseddel… (i sidste øjeblik) og håber ha ha.

I må alle have en skøn onsdag.

Kram!

2 thoughts on “Endnu engang drømmer jeg…. NIKE…

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Instagram


Bloglovin

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin

Facebook

Emner

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

Fløg Blog med Email