A question of skater Dress…

18.12.2014 af: walkinrunout Kategori: I wish

Jeg klapper i hænderne over at A Question Of, nu har lavet den fineste, fineste skaterkjole… se bare….

Jeg er ret stor fan af A Question Of og har flere sweatshirts og T-shirts derfra – kvaliteten er skøn og pasformen er lige mig. Deres t-shirts er lidt tykke og lidt en modsætning til de helt tynde Zoe Karssen T-shirts, som jeg også er vild med, men de laver de fedeste statements og ved hver ny kollektion… har jeg bare lyst til, at få én af hver…

Det er første gang de har lavet en kjole (første gang jeg har set det i hvert fald) og jeg er helt solgt…

Dyreprint, symmetri og sort/hvid… den ønsker jeg mig!!!

Er den ikke flot?

Kram!

 

8 thoughts on “A question of skater Dress…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.