Temashop

23.12.2014 af: walkinrunout Kategori: Samarbejde

Er det bare mig, eller bliver det rent faktisk mere og mere populært med temafester? Jeg klager på ingen måde, for jeg elsker dem og når jeg tænker tilbage, er nogle af de sjoveste fester, jeg har været med til, været temafester.

Jeg husker især en vikingefest for et par år siden… det var helt vildt så opfindsomme folk var og når man så indretter lokalet, så det passer til temaet og sågar laver mad, der harmonerer… så er det jo næsten som om, man er i en hel anden verden.

Lige pt, har jeg ingen planlagte temafester… så måske skulle jeg foreslå at vi holder en lille fest her i januar ha ha – en vinterfest… bare fordi det er så sjovt.

Har I været til eller holdt nogle sjove fester med temaer og udklædning? Og har det ikke bare været sjovt?

Temashop.dk er en webshop, som forhandler alt til temafester og shoppen er lavet, så det er nemt, at fremsøge lige præcis den form for udklædning man gerne vil have. Der kan søges på temaer, tilbehør eller dekoration og de leverer under normale omstændigheder fra dag til dag.

Til inspiration har jeg lige fundet nogle af de kostumer frem, som jeg synes er rigtig gode, og som jeg godt kunne tænke mig at skulle holde fest i…

 

Kram!

Udarbejdet i samarbejde med Temashop

2 thoughts on “Temashop

  1. Hernede kan det være svært at finde kostumer i voksenstørrelse, hvilket er en skam, da temafester plejer at være rigtig sjove. Specielt efter midnat, hvor Spiderman og Ninja Turtles kan ses i øm omfavnelse (og en smule visne):)

    • Ha ha nemlig…
      Jeg ved faktisk ikke om der leveres til hele verden, men ellers må I jo tanke op, når i er i DK 🙂
      Glædelig jul til dig 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.