Godt nytår!

31.12.2014 af: walkinrunout Kategori: outfit, today

Rigtig godt nytår til jer alle.. og tusind tak for året der er gået… og især fordi i læser med her.
Jeg var så heldig lige at få fat i den lækre skaterkjole fra A question of på udsalg lige efter jul… så den blev min nytårskjole.Kram!

8 thoughts on “Godt nytår!

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Instagram


Bloglovin

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin

Facebook

Emner

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

Fløg Blog med Email