New in… Marlie Dekkers Bra

04.01.2015 af: walkinrunout Kategori: new stuff

Jeg har shoppet denne lækre bh fra Marlie Dekkers på udsalg i Wunderwear i Aalborg i går. Det i sig selv er jo tæt på fantastisk… ha ha, for der var faktisk halv pris på den, men jeg havde også en helt igennem skøn dag sammen med min papmor. Det er meget sjældent, at vi har mulighed for bare at være os to uden mænd og børn/børnebørn… så det var noget så skønt.

Vi benyttede lejligheden til at få snakket på Duus, Aalborgs hyggeligste værtshus (imo), få kigget lidt på både nye og gamle bygninger i min fødeby, samt selvfølgelig at se lidt på alle udsalgsvarerne.. og dem er der heldigvis mange af.

Er I gået udsalgs-shop-amok? fortæl fortæl!!

 

Kram!

9 thoughts on “New in… Marlie Dekkers Bra

  1. Pingback: Tip: favorit undertøj på udsalg…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.