Gråt og med glimmer…

13.01.2015 af: walkinrunout Kategori: outfit ,

By Malene Birger cardigan og tørklæde//Acne jeans og pistol støvler//Støtte til kræftens bekæmpelse t-shirt

Lidt sløret og med sving i tørklædet… sådan var min dag i går.

Heldigvis behøver det jo ikke være kedeligt, selvom det både er koldt og blæsende… derfor var jeg sprunget i min elskede grå cardigan med palietter fra Malene Birger i går - den gør bare dagen lidt mere festlig.

Dagen i dag, står på arbejde og træning og så et lille smut ned i et nyt og fint kurbad, der snart slår dørene op…

Kram og god tirsdag!

4 thoughts on “Gråt og med glimmer…

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Instagram


Bloglovin

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin

Facebook

Emner

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

Fløg Blog med Email