Med strøm på…..Bomo.dk

16.01.2015 af: walkinrunout Kategori: new stuff, Samarbejde

Vi kender det sikkert allesammen… i de her mobiltelefontider… vi tror, at vi er i kontakt med hele verden og så bum! er telefonen løbet tør for strøm!

Det er ikke noget der sker ret tit for mig, for jeg elsker min champagnefarvede IPhone 5s og har den altid med mig og jeg er derfor også meget påpasselig med, at få den ladet op hver nat… og så alligevel, sker det, at jeg kommer i situationer, hvor jeg pludselig er uden strøm.

Én af de gange jeg har prøvet det, var sidste år, da to veninder og jeg havde booket os ind på et hotel i London… og det var ikke fordi jeg havde glemt min oplader, men simpelthen fordi jeg havde glemt alt om, at de i England, ikke har helt samme strømstik som resten af Europa…

Vi var så heldige, at vi kunne låne en omformer i receptionen og derved kunne få gang i telefonerne og dermed diverse internetsider – så vi kunne se, hvad der var værd at se og shoppe i London – men det holdt hårdt…. vi var jo tre om at dele ha ha

Men ved I hvad!!! de bekymringer er ovre nu, for jeg har fået en powerbank! Den giver mig mulighed for at oplade min telefon lige meget hvor i verden jeg er. Den er gul og fra Bomo.dk, som er forhandler af alt muligt tilbehør til Iphones, IPads og Ipods – lige fra covers til diverse ledninger og stik. Og det gode ved Onkelbillig.dk er, at de har prisgaranti og gratis fragt allerede ved køb for 150kr og så sørger de altid for at man får sine varer rigtig hurtigt – tre vigtige faktorer for internetshops, efter min mening…

Er den ikke fin? Den er ikke særlig stor, men der er nok power på til at lade min telefon fuldt op… Det er da vildt smart.

Den skal med på mine ferier for fremtiden – just in case!!!

Vidste I godt, at man kunne få sådan én? og er det ikke smart?

 

Kram!

*** Indlægget er sponsoreret, idet jeg har modtaget powerbank og usb-oplader som gave***

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.