outfit – afslappende og skønt…

20.01.2015 af: walkinrunout Kategori: outfit , , ,

Zoe Karssen T-shirt//Isabel Marant etoile skjorte//Acne Flex jeans//Replay støvler

Det her, er noget af det skønneste og mest afslappende jeg kan iføre mig… og det gør jeg derfor tit. Skjorten kommer på, hver eneste gang den er ren og jeg drømmer lidt om at tilføre nogle flere. De skal dog være lige så bløde og nogenlunde samme længde og så vil jeg rigtig gerne finde én i blå nuancer.

Jeg håber lidt at kunne finde én på tilbud, men har ikke lige været heldig endnu. Har I set nogle gode bud?

 

Kram og skøn tirsdag!

8 thoughts on “outfit – afslappende og skønt…

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Instagram


Bloglovin

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin

Facebook

Emner

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

Fløg Blog med Email