outfit… sweat og blazer… kan man det?

22.01.2015 af: walkinrunout Kategori: outfit , , , ,

Zoe Karssen sweatshirt//Oliver Cramer Blazer//Acne Flex jeans//Isabel Marant sko//Malene Hoche tørklæde

Ja, man kan i høj grad kombinere en sweatshirt med en blazer, jeg har bare aldrig være så god til det før… jeg synes nemt, at det kan blive for varmt, men i den her tid, hvor jeg stadig er i “feel warm og comfy” perioden, så er det jo en perfekt kombination og skulle det ske, at der bliver en smule varmere, så er det jo bare af med jakken.

I aften skal jeg i biografen og se “All Inclusive” har I set den?… jeg har hørt, at den er rigtig sjov, så jeg glæder mig.

Kram og ha en skøn Torsdag derude!

 

4 thoughts on “outfit… sweat og blazer… kan man det?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.