YSL…

23.01.2015 af: walkinrunout Kategori: beautystuff, new stuff

Se lige her, hvad jeg var så yderst heldig at vinde hos skønne Anette

Mascaraen er virkelig skøn – den giver god længde og fylde og klumper ikke vipperne sammen  – Den skulle efter sigende give en effekt så det ligner kunstige vipper… Jeg synes nu ikke det er så “galt” og i virkeligheden har jeg mere lyst til naturlige vipper end falske ha ha – så den er altså helt perfekt til mig.

Parfumen er ny, men bygger på den gamle Opium, som mange sikkert kender fra tidligere… denne er dog langt mindre tung og noget mere kontrastfyldt synes jeg – den indeholder hvid jasmin, orange blomst i kontrast med sort kaffe og vanilje… og så har den en kombination af noget sødt og noget virkelig råt/vildt over sig.

Skønne sager, som dog desværre ikke skal på i denne weekend – jeg planlægger nemlig at lave den vildeste tøjsortering jeg i mit liv har lavet og det bliver i virkeligheden ikke så svært, for jeg har aldrig gjort det før. Nu er der bare ved at være så mange ting i mit skab, som jeg ikke rigtig får brugt og jeg er (tror jeg selv) klar til at give slip på noget af det.

Nu har jeg skrevet det… uhhh… så fanger bordet!!! ha ha

Hvis man ikke er så heldig som jeg, kan mascaraen og parfumen købes lige her og her!

 

Kram og god weekend!

4 thoughts on “YSL…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.