Golden Balm..

26.01.2015 af: walkinrunout Kategori: beautystuff

For snart længe siden fik jeg lov til at teste en læbepomade fra LisaLise Pure Natural Skin Care og den var faktisk SÅ god og holdt så længe, at jeg var nødt til at erhverve mig en ny, da den gamle bøtte var tom.

Lisalises produkter er håndlavet og baseret på planter og så bliver de lavet på bestilling og er dermed helt nylavede. Prisen er lidt i den høje ende – en bøtte med 5ml koster 250 kr., men som jeg skrev holder den rigtig længe og det er den mest effektive læbepomade jeg har haft.

Jeg har tendens til tørre læber, men har oplevet at med denne læbebalsam, Golden Balm, kan jeg holde de tørre og sprukne læber væk – jeg tager endda kun noget på om aftenen inden jeg går i seng. Hvis I har lyst, kan I finde den her.

Den fine pose med havregryn og sæbe er en lille ekstra gave, som jeg fik sammen med læbebalsamen… og det er en vaskepose, som man blot skal bruge som et stykke sæbe – jeg forestiller mig, at den kombinerer vask og scrub på en skøn måde… og jeg glæder mig til at prøve den.

Kram og rigtig god mandag!

2 thoughts on “Golden Balm..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.