Så tager vi cyklerne frem…

28.01.2015 af: walkinrunout Kategori: exercise, Samarbejde

Et af de alternativer som jeg bruger, når der er koldt og vådt udenfor, er kredsløbsmaskinerne nede i fitnesscentret – bevares… den friske luft mangler og ligeledes gør den virkelige verden, der ellers ville “fare” forbi – til gengæld har man tørre sko og man behøver ikke have støvler på, på sin løbe- eller cykeltur.

I det center, hvor jeg træner er der både kondicykler, løbebånd, crosstrainere og skimaskiner og jeg gætter på, at det gør sig gældende for langt de fleste centre, men hvis man ikke lige har mulighed eller lyst til, at træne sådan et sted, er der faktisk andre muligheder.

Man kan for forholdsvis få penge investere i udstyr til hjemmebrug – fx har de hos Sagatrim en smart lille pedalmaskine, som man kan benytte, mens man sidder i sofaen… se det er da smart…

Den kræver jo næsten ingen plads og kan sikkert lige skubbes ind under stolen eller sofaen.

Er man lidt mere ambitiøs, er der jo også den mulighed, at anskaffe sig en rigtig motionscykel eller en træningsmaskine eller lidt træningsredskaber, så man til hver en tid lige kan kaste sig over motionen.

Sagatrim.dk er en webshop, der sælger alle mulige former for fitnessudstyr.. motionscykler, stepmaskiner, træningsbænke og meget mere. Der er både motionsudstyr til professionelle og til private og de har også udstyr der er brugt, og derfor sælges billigt.

Jeg bor ret tæt på mit center, men ellers ville jeg helt sikkert investere i en crosstrainer eller stepmaskine…  så kunne jeg jo underholde mig med en god film, mens jeg får dyrket lidt motion.

Den her er fra Schwinn og koster 6995kr.

Se hele udvalget af træningsudstyr her! men pas på… for sagatrim forhandler også saunaer og dampbade… ummm – så skønt, hvis man også lige havde det derhjemme hva’?

 

Kram!

 

Udarbejdet i samarbejde med Sagatrim

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.