Endelig…. nittebælte fra Isabel Marant…

30.01.2015 af: walkinrunout Kategori: new stuff

Er der nogle af jer, der ligesom jeg forelsker sig i en ting, men så er alt for langsom til at få købt det… for derefter at søge efter det næsten dagligt på alle mulige 2hand-webshops?

Det er der med garanti… men det er sikkert ikke alle, der er så heldige, at det så pludselig dukker op!!!

Jeg forelskede mig i det fine nitte-læderbælte fra Isabel Marant sidste år og i sidste uge, var jeg så heldig, at det endelig dukkede op på Trendsales.dk. (jeg har ledt længe ha ha)

Det var der faktisk både i sort og hvidt, men nu var det det hvide, som jeg var blevet hooked på, så vupti… 1, 2, 3 så var det mit. Jeg kan se at det sorte faktisk også er væk nu… så pyhh – jeg var heldig.

Det er godt brugt og den hvide maling er krakkeleret og flere steder slidt helt af, men det synes jeg faktisk bare gør bæltet endnu flottere.

Kan I lide det?

 

Kram!

8 thoughts on “Endelig…. nittebælte fra Isabel Marant…

  1. Jaaaaa kender det alt for godt.
    Jeg er vild med dit nye bælte. Det er simpethen så fin. Elsker at det er råt samtidigt med at det er boho stilen. Fedt miks.

  2. Ha ha, sådan er jeg også. Altid for langsom i optrækket:) Synes heller ikke det gør noget, at det ser lidt brugt ud. Samme for håndtasker. Køber man ordentlig kvalitet bliver det bare flottere med årene:)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.